Pätkittäin edennyt kesätauko elokuvista tekee loppuaan... vihdoinkin! Kuten jossain postissa jo kerroinkin, niin tämä kesätauko on ollut ihan kiva, mutta viimeiset kaksi viikkoa on leffakuume noussut aikalailla ja tekisikin mieli päästä leffojen pariin taas täysillä, mutta jos tässä vielä jokusen päivän nostelisi sitä leffakuumetta entisestään. On tätä tauon loppumista taas odotettukin. Ei sillä, ihan kivaahan tässä tauon aikana on pidetty niin MacGyverien kuin muiden aktiviteettienkin parissa, että aika ei sillä tavalla ole käynyt pitkäksi, eikä nekään lopu leffojen katselun jatkuessa täydellä teholla, mutta kyllä leffojenkin pariin mielellään palaa. Olin ajatellut lievittää pahinta leffanälkääni nyt viikonloppuna parillaki elokuvalla leffateatterissa, mutta sitten päätin jättää nekin ensi viikon alkuun. Näin osin muiden viikonloppusuunnitelmien vuoksi, mutta osin myös siksi, että edelleen tuntuu olevaan sopivaan leffankatseluaikaan (viimeistään klo 22 aloitus) vähän turhan valoisaa, joten niinpä elokuun aloittaa ihan mieluusti pimeässä elokuvasalissa. Eikä sillä, että ihan heti olisin kauhuelokuvia katsomassa, joihin se hämärämpi valo kelpaisi paremmin, mutta kuitenkin. Niin ja ei se valoisuus parissa päivässä juuri vähene, mutta on sekin jotain Nyt olen katsellut tällä viikolla näitä auringonlaskemisia ja todennut, että siinä vähän ennen yhtätoista alkaa olla sellaista hämärää, jonka parissa myös leffankatselu on mukavinta. No, eiköhän valo vielä pimeydeksikin muutu vähitellen. Sitä odotellessa voisinkin tarjota kuvan dvd-seinältäni, joka saattaa olla tässä kuvassa lopullisessa asussaan, kun minulta on moneen otteeseen kysytty, että mihin ihmeeseen kaikki mun leffat oikein mahtuu ja tässä tulos:

1311931469_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse seinästä mulla ei ole pahemmin mitään suurta sanottavaa, mitä nyt sen verran voisi sanoa, että silloin kun päivitän katsottuja elokuvia tuolle seinälle (noin kerran kuukaudessa), niin aikaa kuluu suurin piirtein tunnin verran (joku siitä saattaisi kuitenkin kysyä). En ole täysin varma, onko tämä viimeinen vilkaisu tälle dvd-seinälle eli vieläkö järjestelen sitä (aikaa kyllä olisi), kun eräät syksyn varalle tehdyt suunnitelmat saattavat tehdä päivittämisen turhaksi, mutta saa nyt nähdä. Kyllä tuohon periaatteessa vielä parin kuukauden dvd:t voisi laittaa, mutta en ole juuri tässä vaiheessa varma, riittääkö siihen intoa. No, aika näyttää. Periaatteessahan tuohon mahtuisi vielä kaksin verroin leffoja, mutta jäänee "haaveeksi".

Tuossa pöydällä 101 kauhuelokuvaa -kirjan, joka on jäänyt ihan liian vähälle huomiolle, takana on katsomattomat tv-sarjat, joten eipä nekään sitten ihan heti ole loppumassa. Vasemmalla puolestaan on tämän syksyn ns. urakka, eli siinä on toistaiseksi katsomattomat elokuvat. En ole laskenut niitä kovinkaan tarkkaan, mutta olen kyllä arvioinut, että ne kestäisivät pitkälti marraskuulle ja jos nuo syksyn suunnitelmat totetuvat, niin voi olla, että riittää ihan loppuvuoteen asti... ja tänä viikonloppuna on "aivan pakko" tilata muutama dvd, jotka nousevat katselulistan, no jos ei nyt ihan kärkeen, niin aika lähelle. Nyt elokuusta alkaen luvassa on niin suuria klassikoita eli 1001-elokuvia (mm. Arabian Lawrence, Kauriinmetsästäjä ja Titanic), kauhuelokuvaputkea (mm. Frankenstein, Christine, Das Experiment), kuin myös muita hittielokuvia (mm. Yksin kotona, Iso-Arskaa, Ace Ventura), joista iso osa taitaa olla 90-luvulta, ellen ihan väärässä ole, mutta on mukana kyllä vanhempiakin hittielokuvia (mm. Konna ja koukku ja Mies ja alaston ase -leffat). Näillä siis mennään loppuvuotta kohti. :)